Reserveringsaanvraag

ECO PARK is uw parkeerplaats in de nabijheid van de luchthaven van Charleroi. Vertrouw ons uw wagen toe en vertrek in alle rust op vakantie. Wij bieden u een overdekte en beveiligde parking, uitgerust met elektrische slagbomen en bewakingscamera’s.

Wij verzorgen uw transfer tussen de parking en de luchthaven van Charleroi. Hiervoor beschikken wij over een minibus waarmee we tot 7 personen kunnen vervoeren. Bij uw terugkomst wachten wij u op aan de luchthaven van Charleroi om u naar de parking te brengen waar u uw wagen terug kunt afhalen.

Wilt u een plaats voor uw wagen reserveren in ECO PARK, onze parking in de nabijheid van de luchthaven van Charleroi? Eenvoudiger kan het niet!

Vul het onderstaande formulier voor de reserveringsaanvraag in. Wij sturen u een reserveringsbevestiging via e-mail. Opgelet, alleen deze bevestiging biedt toegang tot de parking.

Reserveer meteen uw parkeerplaats!

Voor last minute-reserveringen of meer vragen, kunt u contact opnemen op het nummer +32 (0) 474 / 25 70 70.

:
:

Parking 7/7 24/24 beschikbaar

Wij passen ons aan uw vluchtregeling aan. Dit betekent dat onze parkeerservice alle dagen en op elk tijdstip van de dag beschikbaar is.

Reserveer uw plaats online

Vul het formulier voor de online reserveringsaanvraag in. Wij nemen opnieuw contact op met u om uw registratie te bevestigen.

Neem contact op met ons op 0474/25.70.70.

Bel ons voor alle informatie over onze parkeerservice bij de luchthaven van Charleroi. Wij geven u graag een antwoord.

Juridische informatie

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.

En savoir plus Continuer