Beoordelingen

0,00 (0)

Reservatie

Reserveer uw parkingplaats bij de luchthaven van Charleroi

Geniet van de uitzonderlijke ligging van de parking Eco Park, waar u uw wagen tijdens uw reis op slechts 1 km van de luchthaven van Charleroi kunt parkeren. Reserveer uw plaats online door het onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt een bevestigingsmail.

Wij zorgen voor uw vervoer tussen onze parking en Brussel Charleroi Airport met onze shuttlebus die tot 5 personen kan vervoeren. Om ervoor te zorgen dat die shuttlebus klaarstaat bij uw aankomst op de parking en bij terugkeer van uw reis, is het belangrijk dat we alle exacte informatie kennen omtrent de vluchten die u neemt. Om u een optimale service te bieden, informeren we ons bij alle luchtvaartmaatschappijen om op te hoogte te zijn van alle eventuele vertragingen, zodat we u zelfs 's nachts kunnen opwachten.

Bij vertraging vragen we u om ons te bellen wanneer u aan de bagageafhalingsruimte komt, zodat we klaarstaan zodra u de luchthaven buitenkomt.

Voor elke last-minutereservering of bijkomende vraag, contacteer ons via +32 (0) 474 / 25 70 70.

Reservatie formulier

: +/-2 uur voortijdig van de start
:
Parking extérieur Parking couvert - Plus accessible pour cause de travaux d'aménagement
€  Betaling in contanten tijdens de karting van het voertuig voor de parkeerplaats
Als ze meer dan 5 zijn, zet de passagiers op de luchthaven voordat u naar de parkeerplaats
(ex : FR8179) Geef de oorsprong zo anders op dan de bestemming
CAPTCHA Image

Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.