Beoordelingen

0,00 (0)

Voorstelling

Een lowcostparking vlakbij de luchthaven van Charleroi

Vertrekt u op vakantie of op zakenreis via de luchthaven van Charleroi en weet u niet hoe u erheen moet gaan? Geen zorgen, Eco Park zorgt graag voor uw wagen tijdens uw verblijf! Geniet van een uitstekende service met aandacht voor het comfort van de klanten in alle omstandigheden.

l'entrée du parking Eco Park
le parking Eco Park

De dichtste parking bij de luchthaventerminal

Eco Park staat al enkele jaren bekend als dé parking dichtbij de luchthaven van Charleroi Ons doel? U een voordelige parkingplaats bieden in een schone, beveiligde omgeving en alles in het werk stellen om uw traject vanuit onze parking naar de luchthaven (en omgekeerd) zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Onze sterkte ten opzichte van onze concurrenten is dat het tarief van onze parking overeenstemt met de kwaliteit van onze infrastructuur en service. Om u zo goed mogelijk te bedienen, blijven we ons inspannen om van Eco Park dé parking bij uitstek te maken dichtbij de luchthaven van Charleroi!

Onze trouwe klanten bevelen ons graag aan dankzij onze talrijke sterke punten:

icone localisation Parking op slechts
1 km van de luchthaven

Op de plattegrond van de luchthaven ziet u dat we de dichtste parking zijn. We liggen namelijk op slechts 1 km van de ingang van Charleroi Airport. Eenmaal uw wagen op de parking staat, brengen we u in slechts enkele minuten naar de luchthaven!

icone camera Beveiligde en
kwaliteitsvolle parking

Eco Park ligt op een volledig beveiligde en vlot bereikbare locatie. De parking is namelijk uitgerust met elektrische slagbomen aan de ingang en bewakingscamera's. We zorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor menselijk toezicht. Bovendien willen we een kwaliteitsvolle parking bieden met een asfaltbedekking en markeringen op de vloer om de plaats van elke auto af te bakenen.

icone clés De klant houdt zelf
zijn sleutels bij

Voelt u er zich niet comfortabel bij om uw autosleutels achter te laten op de parking? Geen zorgen, u kunt ze bijhouden! Enkel in het hoogseizoen kunnen we eventueel uw sleutels vragen. Door de grote drukte tijdens die periode moeten we de wagens op de parking soms verplaatsen.

icone horloge Snelle en
efficiënte ondersteuning

Bij Eco Park hoeft u niet te wachten totdat een shuttlebus u komt ophalen op de luchthaven of het risico te lopen dat u uw vlucht bij aankomst mist! We stellen alles in het werk om u een perfecte service te bieden. Wij zorgen bijvoorbeeld niet alleen voor het inladen van uw koffers in onze minibus, maar we wachten u ook op bij terugkeer, zelfs 's nachts en ook als uw vlucht vertraging heeft.

Parking op 1 km van de luchthaven

Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.